MALI MANEKEN

FOTO Pjevačica po uzoru na svjetske zvijezde: Severinin Aleksandar pozira s mamom u modnoj kampanji

Iako je iza nje prilično teško razdoblje u kojem je prekinula vezu sa srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem, ostala sama sa 9-mjesečnim sinčićem Aleksandrom, bacila se svim silama na dovršenje novog albuma “Dobrodošao u klub”, sudeći prema fotografijama snimljenima u jednom zagrebačkom dućanu dječje odjeće i obuće, Severina izgleda bolje nego ikad.

U Importanne galeriju Severina je stigla u vrtoglavo visokim plavim štiklama i haljini iste boje, besprijekorno dotjerana i našminkana, odlično raspoložena i u društvu najvažnijeg muškarca njezina života. I dok je mama Severina strpljivo pozirala za kampanju dječje multibrand prodavaonice, njezin je sinčić bio glavna zvijezda snimanja. Mali manekeni bili su oduševljeni slavnom pjevačicom i sa zadovoljstvom su se poigrali s malim Aleksandrom koji se pokazao kao vrlo vesela i poslušna beba.

Severina je nakon poroda vrlo brzo vratila staru težinu i liniju, a kako dobro izgleda pokazala je i prije dva tjedna kada je svojim nastupom otvorila sedmu sezonu popularnog HTV-ova showa “Ples sa zvijezdama. U zlatnom trikou, bez obzira na podijeljena mišljenja modnih kritičara, Severina je pokazala da je unatoč lošem razdoblju i dalje jedan od glavnih favorita domaće glazbene scene te da iznimno pazi na svoj izgled.

Budući da svojom pojavom plijeni pažnju gdje god da se pojavi, ne čudi što su novopečenu mamu kao zaštitno lice poželjeli i za trgovinu dječje odjeće, a tako je i maleni Aleksandar dobio ulogu svojevrsnog manekena.

U svakom slučaju, Severina je krenula dalje i očito se osjeća dobro, bez obzira na to što je njezin bivši zaručnik već pronašao novu ljubav.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 23:40