POVRATAK NA SCENU

FOTO, VIDEO: SEKSI KAO NIKAD PRIJE Kylie Minogue u crnoj haljinici u novom spotu pjeva o seksu i izvija se na podu

 YouTube

Kylie Minogue se u punoj formi vratila natrag na scenu. Potpisala je ugovor s tvrtkom Roc Nation koja će od sada brinuti o njenoj karijeri. Ova firma, u vlasništvu repera Jay-Zija, već vodi karijere mnogih zvijezda, poput Rihanne.

Pop princeza sigurno neće iznevjeriti svog partnera, što pokazuje i novi spot za pjesmu 'Skirt' u kojem je seksi više nego ikad prije.

- Zatresi suknju. Ove noći mogu ti raditi sve stvari koje voliš. Hajdemo odavde, odvedi me kući - pjeva Kylie u novoj pjesmi te nastavlja: - Došli smo do ulaznih vrata, moja suknja je pala. Nema sumnje o čemu se ovdje radi... Dok pjeva o seksu Kylie nosi malu crnu haljinicu i izvija se na podu.

Na proslavi desetogodišnjice kluba 40/40 repera i glazbenog poduzetnika Jay-Zija Kylie je još jednom potvrdila svoj status džepne venere i pokazala svoje duge noge u najkraćoj minici ikad.

Haljina s potpisom belgijskog dizajnera Anthonyja Vaccarella sastoji se od bijelog gornjeg dijela i metalik suknjice, a cijena joj je oko 1600 američkih dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 06:14