DONALD TRUMP

'Ja sam spasitelj Amerike!'

U izjavi danoj povodom najave, republikanski biznismen i zvijezda reality showa "Pripravnik" proglasila se "spasiteljem Amerike".
 David Becker/AFP

Američki poduzetnik Donlad Trump najavio je kako će se vrlo vjerojatno kandidirati za predsjednika Sjedinjenih Američkih Država. U korak s time i idu i njegovi posljednji potezi među kojima je i osnivanje istraživačkog vijeća koje bi mu trebalo pomoći u ostvarivanju ciljeva.

U izjavi danoj povodom najave, republikanski biznismen i zvijezda reality showa "Pripravnik" proglasila se "spasiteljem Amerike".

- Ja sam jedina osoba koja može Ameriku ponovo učiniti zaista velikom - rekao je Trump.

Iako se njegovi zadnji potezi ne mogu nazvati službenim početkom kampanje, dopuštaju mu da počne prikupljati donacije i zapošljavati ljude.

Trump sam navodi kako je već zaposlio političke stručnjake iz Iowe, New Hampshirea i Južne Karoline, američkih saveznih država u kojima se održavaju prvi stranački predizbori za republikansku predsjedničku nominaciju.

Zakleti republikanac, Trump, već se dugo poigravao s predsjedničkim afinitetima, no ovaj puta se čini mnogo ozbiljnijim.

Nedavno je izjavio kako neće obnoviti ugovor s NBC-em za svoj reality show "Pripravnik".

Istini za volju, i prije je tvrdio da je smrtno ozbiljan pa je redovito od političke kandidature odustajao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 00:54