ZVIJEZDA VEČERI

Je li ovo novi dečko Nikoline Pišek?

 Kovačev/CROPIX

Glavna zvijezda večeri na proslavi rođendana Posh bara bila je voditeljica Nikolina Pišek, čiji je ljubavni život posljednjih mjeseci glavna tema razgovora u svim kuloarima.

Naime, voditeljica Nove TV pojavila se u društvu prijateljice i markantnog muškarca Matije, a budući da atraktivnu Nikolinu u posljednje vrijeme često povezuju s potencijalnim udvaračima, odmah su počele kružiti glasine o novoj ljubavnoj vezi. Ubrzo se njezinom društvu tijekom večeri na kratko pridružio tamnokosi mladić Žarko koji je želio upoznati lijepu Pišek. Iako su fotografi uspjeli ovjekovječiti taj trenutak, kada su ugledali cijelu svitu paparazza, oba muškarca brzo su se izgubila u gomili.

Budući da su obojica bili odjeveni u traperice i crnu košulju, nastala je cijela zbrka oko toga tko je Nikolinin pratitelj i navodno nova ljubav, a tko samo njezin obožavatelj.

- Na proslavu rođendana došla sam s prijateljicom i poznanikom koji je privatna osoba, pa stoga ne želim otkrivati njegovo ime. Nisam s njim u vezi i nije mi jasno zašto me svi stalno žele s nekim povezati. Prvo je priča počela s onim dečkom iz Kanade, a sada su počele glasine da imam nekog drugog, što nije istina - rekla je Nikolina, koja je ovog ljeta prekinula troipolgodišnju vezu s roniocom na dah Kristijanom Curavićem i to zbog njegove navodne prevare.

Nakon prekida, prvi muškarac koji je viđen u njezinom društvu, Frank Pleša iz Toronta, proglašen je njezinom novom ljubavi. Nikolina je i tada demantirala priče te također izjavila da je muškarac samo njezin poznanik. Na proslavi rođendana istaknula se i mlada Ella Dvornik, kći Dina i Danijele Dvornik, koja je u provokativnom korzetu i mrežastim čarapama zabavljala goste plešući u velikoj čaši za šampanjac poput slavne zvijezde burleske Dite Von Teese.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 03:06