ZVIJEZDA U GABULI

KATE DEL CASTILLO POD ISTRAGOM ZBOG PRANJA NOVCA Primala je El Chapov novac kako bi pokrenula proizvodnju tequile?

 Getty

Meksička glumica koja je pomogla Seanu Pennu intervjuirati Joaquina 'El Chapo' Guzmana pod istragom je jer je navodno primala novac od tog ozloglašenog meksičkog narkobossa dok je bio u bijegu od policije, javlja El Universal, a vijest je potvrdila i meksička vlada.

Meksički glavni tužitelj kazao je kako postoje indikacije da je Kate del Castillo koristila El Chapov novac za pokretanje svoje tequila kompanije, Honor del Castillo. Budući da je kompanija registrirana u Delawareu, meksičke vlasti sve informacije dijele sa SAD-om.

Del Castillo je pod istragom od 2015. kada se počela nalaziti s Guzmanovim odvjetnicima, piše El Universal, no pošto je istraga još u tijeku ne može se govoriti kako je počinila zločin.

Zvijezda sapunica ove optužbe nije htjela komentirati, a na oglasila se na Twitteru po prvi put nakon uhićenja odbjeglog šefa kartela Sinaloa.

Kazala je kako mnogi ljudi izmišljaju stvari kako bi njihove priče zvučale dobro.

Penn, piše El Universal, nije pod istragom.

Guzman je bio nestrpljiv da se susretne s del Castillo i navodno nikad prije nije čuo za Seana Penna, barem se tako da iščitati iz poruka koje su izmjenjivali glumica i bjegunac.

Guzman joj je u porukama pisao kako je lijepa i najbolja na svijetu, te da će se za nju brinuti kao za oči u glavi.

Ona mu je pak kazala kako je dirnuta njegovim riječima i da se nitko nikad nije tako brinuo za nju.

Jednom prilikom joj je kazao: - Rekao sam ti već da ne pijem, no probat ću tequilu koju doneseš. Vrlo sam uzbuđen što ćemo se sresti i postati dobri prijatelji.

El Chapo je u svom mobitelu broj Del Castillo imao spremljeno pod 'Guapa' - što znači lijepa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 21:02