GUZMANOV ŽIVOT

FOTO: SVE ŽENE ČUVENOG NARKOBOSA, OCA 18 DJECE El Chapo Božić proveo s misicom, Novu godinu s mladom političarkom, cijelo se vrijeme dopisivao s glumicom...

 facebook, youtube, reuters, gettyimages

Notorni narkobos Joaquín Guzmán uoči uhićenja živio je život punim plućima, barem ako je suditi prema izvještajima meksičkih medija. I ranije je bilo poznato da se El Chapo ne može suzdržati kada je u pitanju ljepši spol, ali novi detalji koji su procurili u javnost sugeriraju da je kriminalac vodio poprilično buran ljubavni život.

Tako je El Chapo Novu godinu proveo s 26-godišnjom političarkom Lucero Sanchez koja mu je navodno i rodila dvoje djece. To ništa ne bi bilo čudno da je samo nekoliko dana ranije, na božićnom tulumu, Guzman grlio i ljubio svoju suprugu, bivšu misicu Emmu Coronel. Da stvar bude zanimljivija, El Chapo se cijelo vrijeme dopisivao s najpoznatijom meksičkom glumicom Kate del Castillo. Navodno je šef kartela bio opsjednut tom zvijezdom sapunjara, obasipao ju je komplimentima i bombardirao porukama. Na kraju ga je i fatalna Kate stajala slobode. Upoznala ga je sa Seanom Pennom i tu je sve za El Chapa krenulo nizbrdo.

Emma Coronel, FOTO: youtube screenshot

Ipak, priča dana u Meksiku je političarka Lucero Sanchez. Ona je podivljala kada je u novinama Primero Noticias pročitala da je rodila dijete narkobosu i još tulumarila s njim. Kaže da ništa nije istina. Čak je na svojoj Facebook stranici objavila bizarnu fotošopiranu fotografiju na kojoj autor priče kuha El Chapu.

Meksičke novine La Razon pišu da je Sanchez jedna od sedam žena s kojima El Chapo ima 18 djece! Čak je prošle godine izdana i knjiga koja opisuje cijeli komplicirani život kralja droge.

Lucero Sanchez; FOTO: Facebook

Sanchez je El Chapa upoznala 2013. godine na jednoj zabavi. U to vrijeme 24-godišnja političarka je bila udana, ali ne zadugo. Samo dva mjeseca poslije njezin suprug Ruben Chavez je ubijen... Nikada se nije saznalo tko ga je i zašto ubio, iako je sve ukazivalo na jednog čovjeka.

Inače, El Chapo je u braku od 2007. godine kada je pred oltarom razmijenio zavjete s Emmom Coronel. S njom ima 'samo' dvoje djece...

Kate del Catillo; FOTO: gettyimages

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 02:04