TATJANA BOŠKOVIĆ

LEGENDARNA SRPSKA GLUMICA UPUTILA OŠTRU PORUKU STARLETAMA ‘Uzalud vam silikoni, koga mislite da ćete prevariti?'

 Screenshot YouTube

Legendarna srpska glumica Tatjana Bošković iza sebe ima više od 40 godina dugu karijeru, a mnogi je se vjerojatno najbolje sjećaju iz filma ‘Balkan ekspres’ iz 1983. godine.

U intervjuu za Dnevni avaz glumica je otkrila tajnu svog izgleda i komentirala je današnje standarde ljepote koje ne jednostavno - ne razumije, jer sama nije opterećena izgledom.

‘Čovjek odrasta etički i estetički. Ne posvećujem previše vremena svom izgledu, uopće ne spadam u te žene. S druge strane, volim plivati, uglavnom hodam, i to kroz život, izbjegavam vožnju automobilom, volim se družiti s ljudima, imam dugogodišnja prijateljstva. Mislim da to čini zdravlje, a njegovati zdravlje je naša obaveza.

Ako govorite o fizičkim stvarima, volim ljepotu i cijeli joj život služim. Kreme i šamponi su manje bitni. Užasno me nerviraju reklame koje obećavaju sreću koja dolazi izvana. Sreća se njeguje drugačije. Toj njezi posvećujem vrijeme.

Ove bore koje imam, sve sam zaradila s najvećom radošću. Znam stariti, naša tijela propadaju. Prezirem žene koje, ubrizgavajući otrove u svoja lica, misle da će njihove oči biti manje ranjive. Uzalud vam silikoni, koga ćete uvjeriti, sebe u ogledalu, što? Da niste imali ozbiljan i dubok život i da niste nikome ništa podarili, nego što? Ništa’, prenosi srpski Blic .

Dodala je i da žali što generalno ljudi nisu naučili djecu da ono što daju - to i imaju. Na pitanje kako danas gleda na status seks-simbola, odgovara:

‘Zamislite koliko to nije važno kada to kažete nekome tko ima 65 godina. Nije mi bilo ugodno ni tada, to kod mladih žena može izazvati veliki stres i neugodnost. To što mi se pripisivalo nema nikakve veze s mojim životom. Moja područja istraživanja uvijek su bila na potpuno drugoj strani. Seksipil može pomoći u nekim ulogama, a kao žena nisam to morala dokazivati. Ali, bilo je nebitno za sve drugo što sam radila. Prvu mladost provela sam u kazalištu na Terazijama gdje se vježba između četiri i osam sati dnevno. Glumačke i pjevačke predstave su naporne i teške, nisam se brinula o tome koliko sam seksipilna, bilo mi je važnije biti dovoljno snažna i da moji mišići i mozak budu spremni za sve ono što treba napraviti.’

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. lipanj 2024 01:43