ZVIJEZDE PJEVAJU

Martina Tomčić odlazi, dolazi Vanna ili Tutić

Martina Tomčić neće više sudjelovati u showu zbog brojnih koncerata i obaveza u kazalištu
 Neja Markičević/CROPIX

ZAGREB - Martina Tomčić, najstroža članica žirija HTV-ova spektakla “Zvijezde pjevaju”, najvjerojatnije neće ocjenjivati natjecatelje u četvrtoj sezoni showa, koji počinje 13. ožujka.

- Ne bih još davala nikakve izjave na tu temu - kratko kaže Martina. Mario Sedmak, urednik Kontakt programa na HTV-u, nešto je opširniji.

- Sve je to još u pregovorima, ali Martina nam je dala do znanja da zbog brojnih koncerata i obaveza u kazalištu najvjerojatnije neće moći sudjelovati u ovoj sezoni. Žao nam je zbog toga, a svjesni smo i da novom članu ili članici žirija neće biti lako sjesti na stolac Martine Tomčić, koju publika i natjecatelji pamte po osebujnim i britkim komentarima - kaže Sedmak.

‘Košarica’ Kušecovoj

Martina Tomčić svojim je oštrim primjedbama često podizala vruću atmosferu. Katji Kušec, koja je lani izjavila da joj je najveća želja snimiti duet s Martinom, hladno je rekla da ne zadovoljava njezine umjetničke potrebe, a njenu izvedbu prokomentirala je riječima:

- Niste me dirnuli. Teško da ćete me rasplakati svojim pjevanjem.

Histerična Lambaša

Dolores Lambaši zamjerila je da pjeva prehisterično i površno, ali riječi nije štedjela ni kada je htjela komplimentirati natjecateljima, pa je tako Nikši Kušelju rekla: - Apsolutno sam pod dojmom. Svaka vam čast!

Još se ne zna tko će zamijeniti opernu pjevačicu. Organizatori spektakla traže muzički potkovanu osobu koja će se natjecateljima obraćati bez ustručavanja, a u uži izbor ušli su, neslužbeno doznajemo, Ivana Vrdoljak Vanna i Zrinko Tutić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 18:41