NA TERAPIJI

Nataša Janjić: Između Mikija i mene rodila se kemija

Nakon uloge u 'Sveti Georgije ubija aždahu', Nataša ponovo glumi pred srpskim gledateljstvom i to u seriji 'Na terapiji'
Zagreb, 250909.Studio EPH.Natasa Janjic, glumica.Foto: Biljana Gaurina / CROPIX
 Biljana Gaurina / CROPIX

Hrvatskoj glumici Nataši Janjić karijera očito bolje uspijeva u Srbiji nego u domovini. Naime, nakon što je dobila glavnu ulogu u filmu 'Sveti Georgije ubija aždahu', Nataša je ponovo pozvana da zaigra pred srpskim gledateljstvom, ovaj puta u televizijskoj seriji 'Na terapiji', piše portal Press Online.

Mlada je nada hrvatskog glumišta na snimanju dobila i novog partnera, srpskog glumca Mikija Manojlovića, s kojim se odlučno složila.

- Kao klinka, gledala sam Mikija u filmovima. Da mi je netko rekao da ću ikada glumiti s njime, rekla bih mu da se šali. On je veliki glumac, bila mi je čast da radim s njim u seriji „Na terapiji". Na setu smo ostvarili divan odnos i kemiju, baš smo se zabavljali, odličan scenarij bio je prava poslastica za sve nas - priča Nataša te dodaje kako je ulogu Maje dobila na castingu na kojeg je morala doći bez šminke.

Ističe i kako ju ne zanimaju komentari na njenu novu i ponovnu ulogu 'kod susjeda'.

- Ne bavim se politikom već umjetnošću. Definitivno se ne krećem u društvu koje na glumački posao gleda na taj način - objasnila je 28-godišnja Nataša.

Vjeruje kako je regionalna suradnja na području kinematografije logičan slijed događaja. Razmišlja se široj publici pa je normalno da se u projekte uključuju glumci iz cijele regije.

Glumica se osvrnula i na česta pisanja tabloida o svom ljubavnom životu s kojima se, priznaje, teško nosi.

- živim jedan sasvim običan život u gradu koji nije Hollywood. Nemam telohranitelje, živim kao podstanarka i krećem se centrom grada sasvim opušteno. Bavim se poslom koji je javni, ali moj privatni život to nije. Ne da mi se objašnjavati ili demantirati navode iz broja u broj, što je njima vjerojatno i cilj - navodi Nataša dodavši kako je to uzaludna borba u koju se ne želi petljati.

Radije, kaže, ignorira sva lažna pisanja i radi svoj posao profesionalno i najbolje što može.

- Budimo iskreni. Kod nas je kronično premalo kvalitete, a previše tuđeg prljavog rublja i kiča. A narod naprosto guta što mu se nudi - opisuje situaciju Hrvatskoj.

Nataša napominje i kako je njena profesija i njen život, a savršenom ravnotežom dobiva sve što želi, osim putovanja koja joj najviše nedostaju.

- Sanjam o Parizu, New Yorku i Indiji, no to ne mogu baš odmah ostvariti. Ali, lijepo je nekada maštati - zaključila je Nataša Janjić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 15:14