STRAH OD PODMETANJA

'NISAM UDARIO SVOJU DJEVOJKU U BEOGRADU!' Tony Cetinski puni naslovnice srpskih tabloida

 Željka Dimić/CROPIX

Tijekom dana srpske medije preplavit će jedna, kako je priopćeno iz Hrvatske autorske agencije, "potpuno netočna informacija i krajnje neumjesna laž", da je Tony Cetinski tijekom večernjeg izlaska sa društvom u Beogradu, u petak 27. rujna uslijed svađe ošamario svoju djevojku Dubravku Dujak.

'Cetinski šutnuo djevojku', glasi naslov na naslovnici današnjeg Alo magazina.

Riječ je o neistini i vrlo ružnom podmetanju, ističe Maja Klanac, voditeljica odnosa s javnošću HAA, te dodaje: "Tony je izraziti pacifist sa nultom tolerancijom na nasije bilo koje vrste, a naročito prema ženama". Tijekom svoje dugogodišnje karijere Tony se nikada nije susreo sa ovakvom vrstom grubih podmetanja, laži i optužbi te je šokiran istima, kako doznajemo.

Tony Cetinski je u Beogradu boravio povodom revijalnog festivala Radija „S“, za čije je slušatelje izveo pjesmu 'Blago onom tko te ima' . Trenutno je u Zagrebu, gdje radi u studiju na novim pjesmama koje se očekuju početkom sljedeće godine.

Dubravka Dujak: Toni nikada ne bi naudio ikome, osobito ne osobama koje obasipa pažnjom

Tonyjeva djevojka Dubrovka Dujak također se oglasila priopćenjem vezanim uz naslove o navodnom zlostavljanju.

- Informacija koja se pojavila u medijima je izmišljena i netočna laž kojoj je očito cilj narušiti pozitivan imidž Tonija Cetinskog a samim time i narušiti naš odnos, piše Dujak.

- Ovim putem odbacujem ove kao i sve eventualne teške I neumjesne optužbe o nasilnosti Tonija Cetinskog te odgovorno tvrdim kako nije došlo do ikakvog fizičkog obracuna izmedju Tonija i mene osobno. Toni nikada nije niti bi naudio ikome, osobito ne sebi bliskim osobama koje svakodnevno obasipa pažnjom i poštovanjem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. svibanj 2024 01:27