TKO BI ŠTO?

Novogodišnje odluke poznatih: Knjaz opet odlučio napraviti tisuće sklekova i trbušnjaka

Ima nas svakavih. Neki teško donose odluke, neki lako. Neki čekaju datume, neki smišljaju isprike, neki odlučuju tako da samo pucnu prstima. Stvar je karaktera, ali i prirode odluke.
Zagreb, 270409. 5. Godina RTL Televizije.Krapinska.Na slici Robert Knjaz.Foto: Biljana Gaurina / CROPIX
 Biljana Gaurina / CROPIX

Nisu ni naši celebovi imuni na dolazak Nove godine, ali najmanje od svih to bi se moglo reći za Danijelu Dvornik. Ona je odlučna u tome da su novogodišnje odluke glupost i da se one ni ne trebaju donositi na taj način: - 1. 1. nije poseban dan za odluke, nije da sjedim kroz 12. mjesec i razmišljam o tome što ću odlučiti kad otkuca ponoć. Odluke se ne donose tako, one se donose kad vam dođe vrijeme za promjenu. I u tom slučaju ih se i pridržavate. Novogodišnje odluke kao takve, što se mene tiče, potpuna su glupost, piše Vip.hr.

Antonija Blaće, lijepa RTL-ova voditeljica, ima ipak malo drukčiji pristup čitavoj situaciji: - Nije mi loša dosadašnja praksa, u principu, sve što odlučim, to i napravim. Stvar je pristupa, uvijek su to neke općenite odluke, a uvijek možeš biti malo bolji čovjek svake godine - objasnila je Antonija i potkrijepila priču ovogodišnjim primjerom: - Iako se tako ne čini, vrlo sam sramežljiva što se nekih stvari tiče. Pa sam ove godine odlučila malo poraditi na tome i riješiti se te konkretne sramežljivosti.

I dok dame imaju pomno razrađene sustave kad su odluke u pitanju, stvar je mnogo jednostavnija za Roberta Knjaza: - I ove, kao i svake godine dosad, odlučio sam napraviti tisuće i tisuće sklekova i trbušnjaka. To je dovoljno za zdrav život. Još mi nikad dosad nije uspjelo, ali siguran sam da ove godine hoće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 22:01