LESAR ŽIVI SVOJ SAN

POBJEDNIK MASTERCHEFA OTVORIO RESTORAN NA TAJLANDU 'Budim se u pet sati, radim i po 16 sati... Kako kuhar može biti debeo uz ovakav tempo?'

 Instagram

Pobjednik druge sezone kulinarskog TV showa MasterChef, 25-godišnji Nikola Lesar, otvorio je restoran Rustic - Eatery & Bar na Tajlandu, gdje se lani i školovao, piše Slobodna Dalmacija .

Međutim, premda njegove objave na Instagramu i Facebooku djeluju poput egzotičnog odmora, Nikola se nimalo ne odmara.

‘Budim se u pet sati, pa na tržnicu po svježe namirnice. U osam povratak u restoran i početak pripreme. Logistika, narudžbe, meni, osoblje, plaće, raspored sjedenja, narudžba cuge... Večera počinje oko 18, pa sve do ponoći. Radno vrijeme nemam, u restoranu sam konstantno, pa čak i u njemu ponekad prespavam. U danu ‘udaram’ i po 16 sati, ali nisam umoran. Tako je to kad radiš ono što voliš’, napisao je Nikola na Facebooku te se zapitao kako uz takav ritam kuhari mogu biti debeli.





Budiš se u 5:00, pa na plac po svježe namirnice. U 8:00 povratak u restoran i početak pripreme. Logistika, narudžbe,...

Posted by Nikola Lesar on Wednesday, February 3, 2016




Mladi Mastershef pohvalio je Tajland i bogatu ponudu tamošnjih tržnica.

‘Zadnja dva tjedna posjetio sam svaku moguću tržnicu na ovom otoku. Ovo je lokalno kolko ide. Prava stvar. Zakulisni pogled u tajlandsku kulturu i njihovu vruću kuhinju. Iza svake namirnice stoji i priča. Bo lan rekli bi Tajlanđani. Ancient, prastaro. Tu su korjeni svake kulture, na placu. Nijedna knjiga o hrani ne nosi toliko tajni koliko vam mogu otkriti ovi ljudi’, napisao je uz fotografiju ponude na jednom od štandova.





Zadnja 2 tjedna posjetio sam svaku moguću tržnicu na ovom otoku. Ovo je lokalno kolko ide. Prava stvar. Zakulisni pogled...

Posted by Nikola Lesar on Saturday, January 9, 2016




Pogledajte i neka od kulinarskih delicija koje je pripremio Nikola Lesar:





















Food testing! #rusticeateryandbar #porchetta #openingsoon #phuket #phuketfoodies

A photo posted by Nikola Lesar (@nlesar) on Jan 8, 2016 at 4:31am PST













Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 04:29