Pobjednik druge sezone kulinarskog TV showa MasterChef, 25-godišnji Nikola Lesar, otvorio je restoran Rustic - Eatery & Bar na Tajlandu, gdje se lani i školovao, piše Slobodna Dalmacija.
Međutim, premda njegove objave na Instagramu i Facebooku djeluju poput egzotičnog odmora, Nikola se nimalo ne odmara.
‘Budim se u pet sati, pa na tržnicu po svježe namirnice. U osam povratak u restoran i početak pripreme. Logistika, narudžbe, meni, osoblje, plaće, raspored sjedenja, narudžba cuge... Večera počinje oko 18, pa sve do ponoći. Radno vrijeme nemam, u restoranu sam konstantno, pa čak i u njemu ponekad prespavam. U danu ‘udaram’ i po 16 sati, ali nisam umoran. Tako je to kad radiš ono što voliš’, napisao je Nikola na Facebooku te se zapitao kako uz takav ritam kuhari mogu biti debel...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....