TREĆA SEZONA

'TOMEK JE JOŠ DRAŽI UŽIVO' Večeras prva epizoda showa 'Tri, dva, jedan - peci' sa Sanjom Doležal u voditeljskoj ulozi

 RTL

Čim je saznala da će poznati TV kuhar Tomislav Špiček biti član žirija njezinog prvog povratničkogprojekta na RTL-u, slastičarsko-natjecateljskog showa 'Tri, dva, jedan – peci!' čija treća sezona počinje s emitiranjem večeras u 20:15, Sanja Doležal nije mogla sakriti veselje.

Oduvijek ga je željela upoznati, doznati je li isti kao što se doima na TV ekranu te, naravno, čuti kulinarske savjete iz prve ruke. Sanju je razveselila vijest da će chef Tomislav Špiček biti jedan od članova žirija. I sama je u nekoliko navrata priznala kako, baš kao i gledatelji, obožava popularnog Tomeka.

Kaže da je stvoren za TV emisije o kulinarstvu, ne samo zato što je vrhunski stručnjak, već i zbog izrazitog smisla za humor i simpatičnosti.

- Zaista je zadovoljstvo s njim surađivati. Upoznali smo se davno, ali ovo je prvi put da zajedno nešto radimo. Naravno da me oduševio, uspjeli smo se i malo družiti i pričati iza kamera. Sada mi je još draži - kroz smijeh nam je priznala Sanja, dodajući da Tomeka krase brojne vrline.

Iskren je, dobronamjeran i ima nemjerljivo znanje u struci, dok mu mane još nije pronašla.

- Nismo imali vremena učiti, ali slušala sam njegove savjete, pitala ga koje je po njegovu mišljenju najbolje meso za pašticadu i kako se filetira naranča. Voljela bih imati prilike zaviriti u njegovu kuhinju, pa saznati još neke male tajne velikih majstora - otkrila nam je Sanja.

I Sanja i Tomek večeras otvaraju novu sezonu najslađeg kulinarskog showa!

Prvi dan natjecanja proći će u stresu i panici jer će kandidati imati svega dva sata za pripremu dviju slastica – jednom će pokušati zadiviti žiri svojom kreativnošću (sami će odabrati kolač ili tortu koja bi trebala prikazati božićnu simfoniju okusa, mirisa i boja), dok će im recept za drugi zadatak, tart sa slanom karamelom i čokoladnim preljevom, zadati žiri!

Ne propustite pogledati tko je uspio, a tko potpuno podbacio u zadacima Tomislava Špičeka, Žakline Troskot i Tee Mamut – večeras u 20:15 sati u prvoj epizodi showa 'Tri, dva, jedan – peci!'.

RTL

RTL

RTL

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 01:51