MAJKA SE PREDOMISLILA

Ronaldo ostaje bez djeteta kojeg je platio 85 milijuna kuna?

LOS ANGELES, CA - JULY 29: Forward Cristiano Ronaldo #9 of Real Mardid speaks during a press conference on July 29, 2010 in Los Angeles, California. The team arrived on July 28, 2010, in Los Angeles to begin their pre-season training in the USA. Kevork Djansezian/Getty Images/AFP== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
 AFP

Majka djeteta poznatog nogometaša Cristiana Ronalda želi natrag svog sina za kojeg joj je Ronaldo platio 85 milijuna kuna. Time se odrekla prava na dijete.

No američka 20-godišnja djevojka čije ime nije poznato jer je na to obvezuje ugovor, želi natrag svoje dijete. Naime, prema pisanju stranih medija, djevojka je zažalila svoju odluku da se odrekne djeteta i spremna je svoje milijune vratiti Ronaldu. Šest mjeseci nakon što se odlučila odreći djeteta, djevojka je pala u depresiju i odustala od fakulteta.

Cristiano i djevojka upoznali su se u noćnom klubu, a ona je ostala trudna nakon jedne noći provedene s njim. Ronaldo je početkom srpnja putem Twittera obavijestio javnost kako je postao otac te je djevojci platio ogromnu svotu novca za šutnju. Novci joj nisu donijeli sreću.

"Osjeća se kao da je prodala dušu. Živi luksuznim načinom života, ali to joj ništa ne znači kad ne smije otkriti svoju istinu. Zbog svega toga osjeća se jako usamljeno, " izjavio je njezin bliski prijatelj stranim medijima.

Mediji ipak nagađaju da je djevojka u pitanju američka konobarica .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 13:58