GLASAJTE PROTIV!

SEVERINA PORUČUJE 'Budete li šutjeli, sutra će doći po vas. Danas homoseksualci, sutra vi'

Severina nije pjevala na koncertu, ali je došla podržati sve one koji razmišljaju kao i ona
 Boris Kovačev/Cropix

Brojni hrvatski glazbenici pridružili su se građanskoj inicijativi i kampanji 'Gradjani glasaju protiv', na koncertu održanom na Trgu bana Jelačića. Sinoć su na prepunom trgu nastupili Stillness, Kawasaki 3p, TBF, Let3, a tamo je bila i Severina, kako bi podržala sve ljude koji razmišljaju kao i ona.

Nije pjevala, ali je pozvala građane da glasaju protiv.

- Došla sam ovdje jer se prije nekoliko mjeseci pojavila jedna gospođa za koju nitko prije nije ni znao u Hrvatskoj. Htjela bi govoriti o ljubavi, o tome što je Isus propovijedao... U ovim teškim ekonomskim vremenima, ljudima ostaje samo vjera u ljubav i njihova djeca. Na to su ih uspjeli dobiti, na najtanje emocije", rekla je Severina za RTL , te nastavila:

- Gospođa o kojoj sam pričala na početku je dobila zemlju od Crkve i to može ostaviti svojoj djeci u nasljeđe, no vašoj djeci Crkva neće dati ništa u nasljeđe, oni će biti siromašni, ali ono što im možete dati u nasljeđe je njihova sloboda. Ja vas molim da 1. 12. glasate PROTIV", poručila je Severina.

- Ima jedna divna pjesma od čovjeka koji je bio u koncentracijskom logoru koja kaže 'prvo su došli po Židove, ja se nisam oglasio jer nisam Židov'. Ako budete šutjeli, sutra će doći po vas zato što se Dalmatinac u Zagrebu, zato što ste invalid, zato što imate siromašno dijete pa će ga izbaciti iz škole jer nije bogato. Sutra će doći po vas - danas homoseksualci, sutra vi, izjavila je za kraj splitska pjevačica.

Našu akciju “Naprijed” možete pratiti na https://www.facebook.com/Naprijed

Svoje komentare i iskustva i dalje nam možete slati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 23:41