OSTALI SU DOBRI

SIMONINU NOVU LJUBAV PODRŽAVA I BIVŠI MUŽ Ante Gotovac: Čestitke od mame i mene i neka vas dragi Bog čuva!

Bivša starleta se nakon razvoda okrenula vjeri, a prvi ju je odveo fra Zvjezdanu Liniću baš Ante
 Saša Jokić / CROPIX

Simona Gotovac (30) jučer je zbunila Facebook prijatelje kad je objavila fotografiju poljupca s nepoznatim muškarcem uz komentar 'U dobru i zlu, u zdravlju i bolesti; ja bit ću tu - uz tebe, koliko sam čekala, koliko sam tražila... Koliko sam uz zdrav pogled bila slijepa... A , ti si bio tu , uz mene, uvijek-- danas, sutra , zauvijek... s tobom'.

Mnogi su joj čestitali na udaji, no ona kaže da je to bila tek obična večera, a vjenčanje tek predstoji. Dodala je da joj je najvažnije da je pronašla ljubav.

Zanimljivo je da joj je na društvenoj mreži čestitao i bivši muž Ante Gotovac (46), s kojim je tri godine bila u burnom braku. Nakon brojnih javnih svađa i mirenja, par se razveo 2010.

'Čestitke Simke od mame i mene i neka vas dragi Bog blagoslovi i neka vas čuva ,neka vas licem svojim obasja i milostiv neka vam bude i SVU SREĆU svijeta vam od SVEG srca želimo', napisao joj je jučer Ante.

'Hvalaaa ti Ante od srca pozdravi punooo mamu i doći ćemo vam brzo u posjetu! Idemo u Padovu k sv. Anti, kupit će ti Gabi krunicu', odgovorila mu je dirnuta Simona.

Bivša starleta se nakon razvoda okrenula vjeri, a prvi ju je odveo fra Zvjezdanu Liniću baš Ante.

Simona je na njegovoj duhovnoj obnovi priznala da je bila prostitutka i da je kod nje bilo 'svega lošeg u izobilju'. No, rekla je da sada više nije 'prljava ovčica jer ju je Isus spasio'.

Njihova 9-godišnja kćer Gabrijela (9) ostala je živjeti sa Simonom, koja je s bivšim suprugom nakon svega očito uspjela ostati u dobrim odnosima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 03:25