STALNO GA POSJEĆUJE

'MOJ SIN JE ZBOG MENE U ZATVORU' Legendarna kraljica sevdaha prvi put progovorila o obiteljskoj drami

 Marko Todorov / CROPIX / CROPIX

Mirzad Brkić, sin Hanke Paldum, osuđen je na dvije godine zatvora nakon što je prije dvije godine automobilom udario tri pješaka od kojih su dva zadobila teže ozljede. Da stvar bude gora, odmah nakon nesreće podvrgnut je testu na droge koji se ispostavio kao pozitivan.

Hanka je za srpski Alo prvi put otvoreno progovorila o obiteljskoj drami.

- Teško mi je kao što bi bilo i svakoj majci, ali te emocije držim za sebe. Mnogi moju nesreću zloupotrebljavaju, ali ne osvrćem se na tako nešto. Moj sin je dobro, u jednu ruku, iako ne može biti dobro zato što je u zatvoru - započela je Hanka.

Iako je svjesna da je krivo postupio, svog sina brani. - Svi su od njega napravili zločestog momka, a osuđen je na tako veliku kaznu samo zato što je sin Hanke Paldum. mnogi su mi rekli da je za to što je učinio dobio preveliku kaznu, da nije trebao dobiti ni godinu dana. Svakom je djetetu teret kada mu je roditelj popularan - kaže Hanka.

Zbog ranijeg konzumiranja raznih opijata, njezin je sin pod stalnim nadzorom liječnika.

- Stalno ga posjećujem - kaže Hanka koja o situaciji svog sina nikad nije voljela puno pričati u javnosti. Pored svega što joj se dogodilo u sljedećoj godini želi samo mir.

- Želim da sve negativno nestane i da se ne ponovi - zaključila je Hanka koja sprema nove pjesme koje će uskoro predstaviti svojoj publici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:27