ŽIVOT IDE DALJE

NE, BRAD PITT NIJE SMRŠAVIO OD MUKE Otkrivena tajna mladenačkog izgleda omiljenog holivudskog glumca

 REUTERS

Prošla su četiri mjeseca otkako je javnost žalila Brad Pitta nakon što je Angelina Jolie podnijela zahtjev za rastavu braka.

No nedavnoj dodjeli zlatnih globusa holivudski glumac pokazao je da život ide dalje te da se on itekako dobro nosi sa svime što je proživio proteklih mjeseci. Brad je iznenadio svojim mladenačkim izgledom i mršavijom figurom, a svi svjetski mediji pisali su kako nikad nije izgledao bolje.

Iako su mnogi pretpostavili da je kilograme izgubio zbog stresa, navodno je samo promijenio životne navike.

- Skinuo je puno kilograma. Odlučio se više posvetiti sebi, vodi brigu o prehrani i zaposlio je kuhara koji mu priprema zdrave obroke - rekao je izvor za Us Weekly.

Uz sve to, Brad i redovito vježba.

- Puno je na svježem zraku, šeće, planinari - dodao je izvor. Početkom tjedna Brad i Angelina oglasili su se zajedničkim priopćenjem u kojem su poručili da su potpisali sporazum o očuvanju prava na privatnost njihove zajedničke djece i obitelji, u skladu s kojim će svi sudski dokumenti ostati povjerljivi.

Angažirali su privatnog suca koji će donijeti sve potrebne sudske odluke i pridonijeti ubrzanju donošenja presuda o svim preostalim pitanjima.

Brad Pitt presents during the 74th Annual Golden Globe Awards show in Beverly Hills, California, U.S., January 8, 2017. Paul Drinkwater/Courtesy of NBC/Handout via REUTERS   ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY. NO RESALES. NO ARCHIVE. For editorial use only. Additional clearance required for commercial or promotional use, contact your local office for assistance. Any commercial or promotional use of NBCUniversal content requires NBCUniversal's prior written consent. No book publishing without prior approval.
REUTERS

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 06:45