PRIJATELJI ILI NOVI PAR?

TATJANA DRAGOVIĆ I NIKO KRANJČAR U VEZI? Snimili ih na recepciji zagrebačkog hotela

Samo dva tjedna nakon što je u svim medijima objavljeno kako se bivša manekenka Tanja Dragović i tenisač Goran Ivanišević rastaju nakon 15 godina veze u javnost je isplivala i, navodna Tanjina veza s nogometnim reprezentativcem Nikom Kranjčarom čijem je braku također prošle godine došao kraj.

Šuškanja o ljubavi između manekenke i osam godina mlađeg nogometaša krenula su još početkom ove godine i to iz krugova bliskih Tanji Dragović, ali prva potvrda o njihovom bliskom odnosu je fotografija para snimljena u hotelu Westin 22. ožujka, u noći nakon utakmice između Hrvatske i Srbije koju ekskluzivno donosi časopis Story.

Naravno, Tanja Dragović nespretno se pokušala izvući rekavši da Niku Kranjčara jedva da i poznaje, da su se upoznali na humanitarnoj večeri Zaklade "Vatreno srce" sredinom prosinca prošle godine, te da se od tada nisu vidjeli.

Ali, manekenki diskrecija ionako nije jača strana, a nogometaši su joj očito slaba točka. Prije Nike, a dok je još uvijek bila u braku s Ivaniševićem Tanja je, prije dvije godine snimljena kako u automobilu izmjenjuje poljupce i nježnosti s također mlađim nogometašem Markom Šimićem, a par je viđan i kako zaljubljeno šeta ili rola po Jarunu.

No, tada je u obranu njezine časti stao suprug Goran koji je pristao čak i na javno ispijanje kave u centru grada s Markom i Tanjinim bratom. Ovaj put Tanja će se morati izvlačiti sama, ili jednostavno priznati vezu.

Još do nedavno sve je ostalo na tome kako je njezin brak s Ivaniševićem završio jer više jednostavno nisu funkcionirali kao muž i žena, a oboje su govorili kako za kraj ljubavi nije kriva treća osoba, te da su i dalje jedno drugom najveća potpora i najbolji prijatelji.

Zajednički će odgajati 10-godišnju kćer Amber i petogodišnjeg sina Emanuela i pokušati da njihov razvod što manje utječe na njih.

Sada je situacija ipak malo drugačija, a znakovito je i to da je papire za razvod predala upravo bivša manekenka. Pitanje je sada koliko traje njezina nova veza jer lani u ožujku mnoge je iznenadila vijest o rastavi Nike i Simone Kranjčar.

O razlozima raspada njihove osmogodišnje ljubavi jako se malo znalo, a niti Simona, a ni Niko nisu nikad voljeli previše dijeliti intimu s javnosti. Ni razvod nije bio iznimka, a strani su se mediji raspisali o navodnoj Nikinoj vezi s atraktivnom Engleskinjom, ili pak anonimnom djevojkom crnogorskih korijena. Niko i Simona roditelji su djevojčice Loree.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 21:47