IZLJEV EMOCIJA

Tatjana Jurić: 'Ne mijenjam frajere, ne zabavljam se ko luda!'

Zagreb, 131112.Studio EPH.Tatjana Juric, voditeljica HIT radija.Foto: Biljana Gaurina / CROPIX
 Biljana Gaurina / CROPIX

- Aaaaaaaaa! Ajmo sad ovako pa neka završi i u Narodnim novinama ako treba! I gledat će me u čudu oni koji me stvarno, ali stvarno poznaju, a takvih je ravno petero u ovom gradu. Ne mijenjam frajere, ne zabavljam se ko luda i pokušavam samu sebe bodriti otkako sam na najgori mogući način prekinula s čovjekom kojeg sam iskreno voljela i za kojeg sam mislila da će mi biti životni partner.

- Imala sam ravno tri poštene i iskrene veze u svom životu i ako vam ovo zvuči patetično, onda nikada niste bili meta tračeva kao što sam ja bila zadnjih godinu i pol. A evo sada, ako je nekome stvarno bitno koga ljubi Jurićka, jer u svojim životima na ispraznim kavama nemaju šta komentirati, prenesite im neka komentiraju i ovdje i gdje god žele - šta god žele. Samo neka me prestanu zvati, okane se čorava posla, lovljenja u mutnom, dobronamjenih savjeta i najviše od svega, "provjerenih informacija iz prve ruke", napisala je Tatjana Jurić (30) na Facebooku.

Lijepa radijska voditeljica prije par mjeseci započela je vezu sa direktorom lanca trgovina Transport Footwear, Darijem Periškićem (39).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 20:21