BLONDIE

Ulogu Marilyn Monroe dobila Naomi Watts

Knjiga prema kojoj se snima film sadrži brojne tračeve, pa ćemo sigurno dobiti filmsku poslasticu

LOS ANGELES - Naomi Watts utjelovit će glumačku ikonu Marilyn Monroe u novom filmu “Blondie” koji se temelji na kontroverznoj knjizi u kojoj se detaljno razrađuje seksualni život najveće seks-bombe u povijesti filma. Riječ je o knjizi iz 2000. godine jedne od najprodavanijih američkih autorica Joyce Carol Oates, koja u njoj objedinjuje biografske elemente i fikciju temeljenu na brojnim nedokazanim holllywoodskim tračevima. Na festivalu u Cannesu Naomi Watts i redatelj Andrew Dominik otkrili su sve detalje oko početka snimanja filma.

Od djevojčice do božice

- Snimanje počinje u siječnju, a moja glavna želja je ispričati priču o mladoj i nevinoj Normi Jeane koja se izgubila u svijetu Hollywooda. Želim prikazati njezin život od siromašne djevojčice do seksualne božice koja je postala predmet maštarija svakog muškarca - izjavio je redatelj .

Ako film bude pratio knjigu, gledatelje očekuje velika poslastica.

DiMaggio, JFK...

Naime, ubrzo nakon izdavanja, knjiga je izazvala opću pomutnju jer su spominjani glumičini slavni ljubavnici koji su u knjizi imali zanimljive nadimke. Tako je Joe DiMaggio nazvan bivšim sportašem, Arthur Miller se navodi kao dramski pisac, a J. F. Kennedy je prepoznatljiv pod nadimkom predsjednik. U jednom poglavlju Monroe ima seksualni odnos s predsjednikom dok on telefonski razgovara s Fidelom Castrom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 21:53