PROVOKATIVNI SKEČ

VIDEO: TARANTINOVA ZVIJEZDA Christoph Waltz kao 'Djesus Uncrossed': Isus Krist se vraća, puca u Rimljane i mačem im skida glave!

Povodom gostovanja u emisiji Saturday Night Live pripremio je dva skeča na temu Crkve i Isusa Krista
 Screenshot/YouTube

Glumac Christoph Waltz koji se u Hollywoodu probio nakon dvije odlične uloge u filmovima 'Nemilosrdni gadovi' i 'Odnjegli Django' redatelja Quentina Tarantina gostovao je u jednom od najgledanijih američkih emisija Saturday Night Live.

Povodom gostovanja pripremio je dva skeča na temu Crkve i Isusa Krista. U skeču nazvanom 'Djesus Uncrossed' glumac parodira Isusov život u stilu njegovog posljednjeg filma 'Odbjegli Django'.

On je osmišljen kao kratak trailer te se u njemu Isus nakon uskrsnuća vraća u svijet kako bi se osvetio Rimljanima. Isus je prikazan kao osvetnik koji pribjegava nasilju pa tako u svoje protivnike Rimljane puca i mačem im skida glave.

Narator koji u skeču najavljuje film kaže kako se radi o 'novom Tarantinovom filmu' te o 'manje nasilnoj muci Kristovoj'.

Na početku skeča Waltz kao Isus izlazi iz groba i poručuje. 'Pogodite tko se vratio!'

Bez sprdnje nije prošla niti papina ostavka. Tako se Waltz u drugome skeču našao u ulozi umirovljenog pape koji pokušava srediti svoje financije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. lipanj 2024 04:23