GLUMAČKA DINASTIJA

Željko Vukmirica postao djed, kći Jelena rodila malog Franka

Najvažnije je da je dijete zdravo, kaže ponosni djed Željko Vukmirica
Zagreb, 210409.Jelena Vukmirica, glumica koja sprema monodramu u kazalistu KNAP.Foto: Sasa Midzor Sucic / CROPIX
 Saša Midžor Sučić / CROPIX

ZAGREB - Glumački par Jelena Vukmirica i Marko Makovičić u utorak su postali roditelji sinčića Franka. Ponosni otac Marko bio je uz suprugu Jelenu tijekom poroda i ispričao kako je sve prošlo bez problema, te da prisustvovanje dolasku na svijet vlastitog djeteta nije ništa strašno.

Osim presretnih roditelja unuku se neizmjerno razveselio i Jelenin otac, glumac i komičar Željko Vukmirica.

Zatekao se u Osijeku

Vijest o prinovi Željka Vukmiricu zatekla je u Osijeku gdje već dva mjeseca intenzivno, kao redatelj, radi na predstavi “Opera za tri groša“, dosad najvećem projektu osječkog Hrvatskog narodnog kazališta. Odmah nakon sutrašnje premijere, koja je ujedno i posljednja predstava osječkog HNK za ovu sezonu, razdragani djed sjest će u auto i odvesti se do kćerke u Zagreb.

- Najvažnije je da je sve super prošlo, dijete je zdravo, Jelena je dobro... Oko dva sata sam čuo vijest da sam postao djed, popio sam piće i proslavio s nekoliko prijatelja.

Magistrirala u Londonu

No, nakon tog poziva napokon sam osjetio ugodan mir. Čim završi premijera, sjedam u auto i krećem za Zagreb do svoje Jelene - ispričao je Vukmirica.

Inače, Jelena Vukmirica i njezin suprug Marko Makovičić upoznali su se nakon njezina povratka iz Londona gdje je magistrirala glumu u prestižnoj ustanovi Central School of Speech and Drama. Svoju su ljubav okrunili brakom 2008. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 09:08