NAJOPASNIJI UKRAJINAC

POOH JETER OTKRIO 'O Hrvatskoj znam sve! Igrao sam s s Markotom, Stojićem... I doista volim Hrvate'

Pooh Jeter je jedan simpatičan tip, odgovor mu prati iskren, širok osmijeh, a koliko je opasan na parketu pokazala je i utakmica protiv Srbije u kojoj je Jeter uzeo loptu u završnici i sam pobijedio Srbiju. Sada je i sam svjestan da ga čeka nešto teži posao.

- Znamo se Didi Draper i ja godinama, jednostavno smo se kliknuli, ponekad smo i zajedno trenirali, baš smo si “cool”, Ono šaljemo si poruke, twittamo si. No, znate što? Znam je da će Didi željeti ući u moju glavu danas na parketu, ali i ja u njegovu. Na terenu ćemo biti natjecatelji, izvan terena bit ćemo veliki prijatelji, kao što smo to i sada. Kad smo na parketu, onda je to posao, nema zafrkancije.

Što znate o Hrvatskoj, Draženu Petroviću?

- Ma znam sve. Pazite ja sam igrao u Španjolskoj, tamo sam bio zajedno u klubu s Markotom, igrao sam sa Stojićem, Baždarićem, znam sve o Hrvatskoj. I doista volim Hrvate. Dražen je bio šuter, koji nikada nije promašivao i perfekcionist koji sumanuto trenirao, ostajao u dvorani dok sve nije pogodio što je zacrtao.

A o sestri, dajte da razriješimo misterij, tko je brži, vi ili vaša sestra Carmelita. Koja je najbrža živuća žena svijeta...

- Pa, ja, naravno!

S loptom ili bez nje?

- Ma i s loptom i bez lopte! Ona je strašno brza čovječe, ali, znate, trebalo bi organizirati dvije utrke, doista, i s loptom i bez lopte. Nije isto.

Jeste li se kad oprobali?

- Pa planiramo nekakvu karitativnu utrku, ono, ja pozovem neke svoje frendove iz NBA, ona neke iz atletike i pokušamo...

Pooh Jeter je trenutačno u Kini, ima ugovor u Šangaju, no tijekom prvenstva su se javili mnogi klubovi iz Europe...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 14:17