HRVAT NA KLUPI REALA?

Repeša: Ovaj vlak za madridsku klupu ne želim propustiti

Hrvat Jasmin Repeša, Srbin Svetislav Pešić i Talijan Simone Piangiani preostali su trojac kandidata za klupu košarkaške sekcije Real Madrida, koji želi putevima stare slave
Katowice, 190909.Dvorana Sport Arena Spodek.Europsko prvenstvo u kosarci u Poljskoj, razigravanje izmedju Rusije i Hrvatske za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Turskoj slijedece godine.Na slici: Jasmin Repesa.Foto: Drago Sopta / CROPIX
 Drago Sopta / CROPIX

ZAGREB - Kada si prepoznat kao kvalitetan, k tome još i dokazani radnik, ne moraš se brinuti da li ćeš dobiti drugu priliku. Tako je i hrvatski trener Jasmin Repeša (50) drugi put glavni kandidat za klupu košarkaška Real Madrida. Prvu prigodu, 2006., odbio je jer nije želio napustiti hrvatsku reprezentaciju, a pravila ACB lige ne dopuštaju sjedenje na dva stolca.

Repeša je u srijedu predstavljen intervjuom u Marci preko gotovo cijele stranice, nakon kojeg mu ne gine posao u nekom španjolskom klubu, čak i ako to ne bude kraljevski.

- Propustio sam vlak za Madrid 2006., ako se ovaj put zaustavi na mojoj stanici ukrcat ću se, trenirati Real bilo bi mi ispunjenje sna - kazao je Repeša, uz kojeg Marca navodi još dvojicu preostalih kandidata za klupu.

Srbin Svetislav Pešić i Talijan Simone Piangiani protukandidati su ambicioznom Čapljincu, koji je raskinuo s Benettonom, jer se taj poznati brend povlači iz košarke.

- Zanimaju me ozbiljni projekti, poput Reala, koji ima mlade talente ogromnog potencijala, no koliko god ja volim s njima raditi, svjestan sam da Real Madrid ima povijest koja traži da ponovno pobjeđuje i uvijek bude među najboljima. Gledao sam puno Realovih utakmica prošle sezone i uvjeren sam da Real ima dobru bazu - poručio je Repeša.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 13:37