KAKO DALJE?

FOTO: ČITATELJI JUTARNJEG ZDRAVKU MAMIĆU 'Postavi brata Zorana za trenera Dinama'

Neki smatraju kako je alfa i omega hrvatskog nogometa u pravu, drugi pak tvrde kako je Mamić taj koji Dinamu godinama radi loše
 Goran Mehkek / CROPIX

Zdravko Mamić nakon šokantnog ispadanja iz Lige prvaka prstom je upro u struku. Gazda Dinama kao glavni razlog posrtanja od bečke Austrije vidi trenere. Točnije Krunu Jurčića, koji je do prošlog tjedna vodio Modre.

Bijesa Mamića nisu bili pošteđeni niti Otto Barić, Niko Kovač, Ilija Lončarević, svi oni koji su se uoči utakmice u Beču usudili komentirati igru hrvatskog prvaka. Mamić je, pak, pohvalio brata Zorana 'za sjajno vođenje utakmice'.

Jesu li doista treneri isključivi krivci za sve loše što se događa Dinamu? Ima li i Mamić prste u svemu lošem što se posljednjih godina dogodilo maksimirskom klubu?

Komentari nakon utakmice su oprečni. Neki smatraju kako je alfa i omega hrvatskog nogometa u pravu, drugi pak tvrde kako je Mamić taj koji Dinamu godinama radi loše, iako se veliki broj čitatelja slaže s Mamićem.

Pročitajte najbolje komentare:

- Tko je doveo te trenere u Dinamo? Ja? Jedinog pravog trenera si potjerao jer se nije dao je...

- Problem Dinamove struke već duži niz godina da igrači konstantno kondicijski padaju nakon 60-te minute a za to je kriv loš HNL gdje je Dinamo dosta 50 posto kapaciteta i snage da pobjeđuje i bude prvak.

- Utakmica u Beču bila je SAVRŠENO vođena?? A zamjena Soudani - Leko, koja je SVE upropastila? :O

- Na stranu kiks s izmjenom, Dinamo je dobro odigrao upravo zahvaljujući dobroj taktici Mamića i Krznara. Nažalost pred kraj se dvojac pogubio.

FOTOGALERIJA: Svi Dinamovi treneri u posljednjih deset godina

- Tri puta dovede Jurčića i onda nas uvjerava da nevalja...

- Zoran Mamić za trenera i to je to.

- Nažalost, koliko se nekome to ne sviđalo Mamić je u pravu. Ako vezni igrač od 20 godina u 70 minuti ne može disati, a igra protiv jedne u najbolju ruku prosječne momčadi onda su krivi treneri.

- Potpuno se slažem s Mamićem treneri su važni, a Jurcic je loš trener i pedagog kao i vecina, osim Kranjčara, Ivankovića Mršića i par pojedinaca

- Mamić svojim izjavama ponovo dokazuje da o nogometu baš puno ne zna i da je krajnje neobjektivan kad se radi o Zoranu. Kaže Utakmica u Beču je bila savršeno vođena. A utakmicu u Beču su izgubili treneri svojim vođenjem i promjenama. U trenutku kad je protivnik grogiran, nakon 3 gola njegov "savršeni trener", njegov brat, izvlači Soudanija, ubacuje Leku i prepušta igru grogiranom protivniku. Umjesto da nastavi s pritiskom i traži 4 gol kojim bi rješio sve dileme. No "savršeni" trener povlaći svoje super stručne poteze i Dinamo ispada.

- Ako dovede pravog trenera onda se Mamiću ne piše dobro.

- Ovog puta je Mamić u pravu. Krivci su Jurčić, Ivanković, Čačić. To je katastrofa. Dinamu treba trener današnjice a ne diletanti. Mada ni Zoran Mamić nije loš.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 11:02