'SUDAC JE SRAMOTA'

Hajdukovci se žale na umor i suca: 'Taj bi trebao suditi odbojku, a ne nogomet!'

Sramotno je što suci rade Hajduku. Tko je ovog arbitra učio suditi, ne razumije se u nogomet, neka ode suditi nešto drugo, primjerice odbojku - rekao je Tonči Kukoč
 Ronald Goršić/CROPIX

Mislav Oršić u pobjedi protiv Hajduka (1-0) postigao je svoj četvrti pogodak ove sezone:

- Trener Perković mnogo je utjecao na nas, donio je puno pozitive, sigurno je zaslužan za pobjedu. Pokazali smo veću volju nego na ranijim susretima, ali to je tako uvijek protiv Dinama ili Hajduka. Gol mi je izuzetno drag, međutim još draži bio je kad sam im zabio na Poljudu. Na ljestvici smo u lošoj situaciji, ostaje nam da pokušamo pobijediti Split u gostima.

Igrači Hajduka masovno su se žalili na totalnu iscrpljenost, mnogi su nam kazali da ne mogu stajati na nogama, međutim, malo tko je bio voljan dati službenu izjavu.

Zato je Tonči Kukoč inzistirao da zapišemo njegovo očitovanje:

- Sramotno je što suci rade Hajduku. Tko je ovog arbitra učio suditi, ne razumije se u nogomet, neka ode suditi nešto drugo, primjerice odbojku.

Trener Hajduka Mišo Krstičević je rekao:

- Prilika je bilo na obje strane, no ovoga puta nismo imali sreće poput mog prijatelja Perkovića. Nadam se da će se to promijeniti, sreća nas ne ljubi prošle tri utakmice. Od prošle sezone, ovdje je samo Vukušić, svi drugi su mladi igrači od kojih ne možemo tražiti kontinuitet. Boli treći poraz zaredom, ali glavu gore - kazao je po porazu Krstičević, dodavši: - Došli smo bez osam-devet igrača koji su ozlijeđeni, ali jest, ove su nam utakmice filtar za sljedeću sezonu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 18:09