ROVERSI SU PROŠLOST

Kalinić otputovao na pregovore s Dnjiprom

Iako je ukrajinsko prvenstvo u zamahu, Dnjipro nije odustao. Naš reprezentativac je, naime, u utorak sletio u Ukrajinu u pratnji Ivice Pirića. On mu je čovjek za vezu u toj bogatoj i velikoj zemlji
Blackburn Rovers' Croatian forward Nikola Kalinic celebrates after opening the scoring during his team's English Premier League football match against Manchester City at The City of Manchester stadium in Manchester, northwest England, on September 11, 2010. AFP PHOTO/ANDREW YATESFOR EDITORIAL USE Additional licence required for any commercial/promotional use or use on TV or internet (except identical online version of newspaper) of Premier League/Football League photos. Tel DataCo +44 207 2981656. Do not alter/modify photo
 AFP

Reprezentativni napadač Hrvatske Nikola Kalinić, strijelac pobjedonosnog pogotka protiv Gruzije na Poljudu početkom lipnja u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2012. godine, stigao je na korak do realizacije željenog odlaska iz Blackburna. Kalinić je već odavno izrazio namjeru napustiti Roverse u koje je stigao prije dva ljeta, ali se u posljednje vrijeme nije naigrao otkako je trenersku dužnost od Sama Allardycea preuzeo Steve Kean. Napadač iz Solina preselio se na klupu ili čak na tribinu, javno izrazio nezadovoljstvo i zatražio transfer.

U posljednje vrijeme za Kalinića je najviše interesa pokazao ukrajinski Dnjipro, klub u kojemu su Ivan Strinić i Mladen Bartulović. Taj je klub poslao Blackburnu ponudu s odštetom od šest milijuna funti, ali Englezi nisu na to pristali, makar bi time vratili ono što su uložili u Kalinića. Iako je ukrajinsko prvenstvo u zamahu, Dnjipro nije odustao. Naš reprezentativac je, naime, u utorak sletio u Ukrajinu u pratnji Ivice Pirića. On mu je čovjek za vezu u toj bogatoj i velikoj zemlji, Pirić je pet godina u kijevskom Arsenalu.

Čini se da su sada sazreli svi uvjeti i da će Kalinić zaigrati na vrijeme kako bi i izbornik Slaven Bilić imao brigu manje uoči nastavka kvalifikacija u rujnu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 02:58