BEZ ISPALJENOG METKA

Karačić: Žao mi je navijača, nisu dobili ništa

Karačićeva družina u Maksimiru prizemljena petardom
 Vedran Đulić / Cropix

ZAGREB - Šibenčani su u Maksimir stigli na krilima tri uzastopne pobjede (u gostima protiv Hajduka i Istre 1961, te domaće nad Karlovcem), sjajno raspoloženi, sa samopouzdanjem koje “ljubi nebo”. Očekivalo se da će takav Šibenik biti nezgodan suparnik poprilično uzdrmanom Dinamu. Međutim, Šibenik ni u 18. pokušaju nije uspio neporažen napustiti maksimirsko zdanje, a usput je izjednačio neslavni rekord iz srpnja 2007., kada je na na gostovanju kod Dinama doživio najteži, 0-5, poraz.

- Naletjeli smo im u nezgodnom trenutku. Dinamo protiv nas naprosto nije imao pravo na novi kiks, a i mi smo mu znatno olakšali put do pobjede - rekao je Branko Karačić jutro nakon maksimirskog debakla.

Potom je šibenski strateg malo konkretizirao priču.

- Dogodilo se baš ono čega sam se pribojavao i na što sam upozoravao. Rano smo primili pogodak, Dinamo nas je ‘načeo’ u 6. minuti, dok smo se okrenuli, primili smo već i drugi gol i tu smo se raspali.

Karačić je priznao da mu je slaba utjeha to što ništa bolje od njegove momčadi protiv Dinama nisu prošli ni Osijek, Rijeka, Istra 1961, Slaven Belupo...

- Izgubili smo utakmicu, ali nisam čak toliko ni razočaran porazom koliko sam ljut zbog činjenice da smo potpuno bespotrebno izgubili dvojicu važnih igrača - Zec je zbog priče dobije treći žuti karton, a za Jurčevićev crveni jednostavno ne znam što bih rekao...

I Karačić umjesto zaključka:

- Žao mi je naših navijača koji su dva sata kisnuli na Maksimiru, a zauzvrat od nas nisu dobili ništa. (Siniša Ivanković)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 20:54