DIVLJAO PO CESTI

KOPRIVNIČKI TEAM BUILDING Igrač Slavena sa 1,32 promila pokupio dva prometna znaka!

 Zeljko Hajdinjak / CROPIX

Dio igrača Slavena Belupa u četvrtak na večer imao je neku vrstu 'team buildinga’. Po fotografijama s društvenih mreža (koje su ubrzo uklonjene) moglo se vidjeti da je ozračje bilo prilično veselo i opušteno, pjevalo se i na koljenima, dečki su pokazali da su složna ekipa. Iako u prvenstvo nisu krenuli bajno, vjerojatno bi malo tko i doznao za tu feštu da ona nije imala i svoj nastavak u - crnoj kronici!

Naime, koprivnička je policija izvijestila da je u petak oko 00.50 sati na Varaždinskoj cesti u Koprivnici zbog neprilagođene brzine automobil sletio s kolnika na biciklističku stazu i udario u dva prometna znaka. Vozač je svojim vozilom napustio mjesto događaja, ali su ga djelatnici policije naknadno pronašli i utvrdili da je bio pod utjecajem alkohola od 1,32 promila. Policija u svom izvješću nije navela identitet vozača, a glasnogovornik PU Koprivničko-križevačke Dražen Laljek kazao je samo kako je riječ o muškoj osobi rođenoj 1993. godine.

Iz neslužbenih izvora doznali smo da se radi o Ljubanu Crepulji, koji je ovog ljeta Farmaceutima pristupio iz HD-a. Trener Katalinić u petak poslije podne još nije imao informaciju o incidentu, pa nije mogao ništa komentirati, a direktor Zvonimir Šimunović nije se javljao na pozive.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 21:25