NAVUKLI REAL U IGRU

LUKAVI LEVY Tottenhamu treba licitacija pa je izmislio ponudu PSG-a za Luku Modrića

Vijesti da su se Paris St.Germaine i katarska naftna kompanija uključili u bitku za Luku Modrića najnovija je patka londonskih tabloida kojima je očito saga o Modriću jedina ljetna zabava.

Naš izvor, vrlo blizak francuskom doprvaku, tvrdi da se PSG još nije pokrenuo, ne želi se nadmetati s Realom. Ali, vlasnicima Tottenhama, spretnim židovskim trgovcima, treba još jedan “konj” za kvalitetnu utrku. I zato su izvukli podatak da je PSG spreman platiti 50,000.000 eura za Luku Modrića.

Boas hoće Moutinha

- Nije točno, to Daniel Levy traži nekoga tko će se uključiti u licitiranje. PSG neće platiti više od 40 milijuna, ali jedino pod uvjetom da Real Madrid odustane - rekao nam je poznati menadžer koji nabavlja igrače i za PSG. Uz napomenu:

- Andre Villas Boas je pametan trener, jasno mu je da od Modrića neće imati nikakve koristi, on već pikira na Portugalca Moutinha. A Levy ima vremena napretek, može čekati do ponoći 31. kolovoza. Sjetite se samo kako su zavlačili Manchester United za Barbatova, prodali su ga pola sata prije isteka prijelaznog roka. Vrsni su i hladnokrvni taktičari...

Luka trenira uz Pienaara

Stvari su na početnim pozicijama: Real stoji na ponudi od 27 milijuna funti (oko 32 milijuna eura), Tottenham također drži cijenu, iako i naš sugovornik tvrdi da bi se, ipak, mogao dogoditi transfer na Santiago Bernabeu. Naime, gazde Tottenhama znaju da je Jose Mourinho vrlo nervozan kao pregovarač i lako bi mogao odustati od transfera ako Luka ne bude 28. srpnja na madridskom aerodromu Barajas odakle Real putuje na američku turneju. Do konačnog raspleta Modrić će sa Stevenom Pienaarom vježbati u klupskom kampu, iako su rokovi sve bliži i ne idu baš naruku našem reprezentativcu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 14:54