SMIRILE SE STRASTI U BARCELONI

MESSI OTVORIO DUŠU 'Svi lažu! Ne pregovaram s Englezima i nisam u svađi s Enriqueom'

'Nemam namjeru napustiti Barcelonu i nikada nisam izrazio želju za odlaskom'
 AFP

Lionel Messi protiv Atletica skrivio je prvi jedanaesterac u karijeri, ali usprkos tome zaslužio je epitet igrača utakmice. Gol i asistencija raspametili su Katalonce , ali i skinuli veliki teret s leđa trenera Luisa Enriquea. Pobjeda nad velikim rivalom idealan je terenutak da argentinski čarobnjak otvori dušu i konačno kaže što misli o aktualnim događanjima na Nou Campu.

- Čuo sam neke priče da moj otac pregovara sa Cityjem i Chelseajem. Ali to je jedna obična laž! Nemam namjeru napustiti Barcelonu i nikada nisam izrazio želju za odlaskom. Isto tako, nema smisla govoriti o nekoj svađi trenera Enriquea i mene jer te svađe nikada nije bilo! - rekao je Messi koji je još želio istaknuti tko je prvi čovjek u svlačionici Barce.

- Svi govore da ja odlučujem o svemu, ali prava je istina da sam ja u istom statusu kao i svi ostali igrači. Ne donosim nikakve odluke i ja definitivno nisam osoba koja odlučuje o tome tko donose važne odluke. Blate nas sa svih strana, a mi želimo samo igrati dobar nogomet. Sada imamo šest mjeseci da se dokopamo trofeja!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 12:55