ZLOČIN I KAZNA

Mijo Caktaš kažnjen s 15.000 eura: 'Bolje da vam ne govorim što su mi vikali...'

Znam da sam pogriješio, a mislim da će i oni razumijeti mene. Sve znaju, znaju da se to nije odnosilo na one prave navijače. Uvijek će biti ovakvih - rekao je Caktaš
 Vladimir Dugandzic / CROPIX

Hajduk je Miju Caktaša kaznio s čak 15 tisuća eura! Nakon što je veznjak 'bijelih' po završetku subotnjeg susreta protiv Lokomotive nekolicini navijača na zapadnoj tribini kazao 'neka jedu govna' oštro su reagirali u klubu s Poljuda.

Najbolji ovosezonski strijelac 'bijelih' koji ima bruto plaću od tek deset tisuća kuna kažnjen je s čak 15 tisuća eura. Ipak s druge strane kako je prenio glasnogovornik Hajduka Ante Bilić taj će se iznos Caktašu odbiti od bonusa za prošlu sezonu, a koji mu nisu isplaćeni.

Dapače navodno je iznos kazne manji od visine bonusa koje u Hajduku duguju igraču. Caktaš se na presici na Poljudu još jednom ispričao zbog nepromišljenih izjava.

- Moja reakcija nije bila onakva kakva je trebala biti. To se naravno nije odnosilo i na naše prave navijače koji su stalno uz nas i kada loše igramo, kada gubimo, koji su nam omogućili i kredit. To se odnosilo na dva čovjeka na zapadnoj tribini. Ja sam nažalost tako reagirao. Žao mi je.

Na upit što su mu navijači kazali da je tako reagirao rekao je:

- Bolje da vam to ni ne govorim.

Strahuje li sada od reakcije navijača?

- Znam da sam pogriješio, a mislim da će i oni razumijeti mene. Sve znaju, znaju da se to nije odnosilo na one prave navijače. Uvijek će biti ovakvih.

Skupa škola?

- Skupa je.

Jesi li zaradio dosad tih 15 tisuća eura u Hajduku?

- Svi znate koliku imam plaću.

Zbog razgovora s predsjednikom Brbićem u ponedjeljak navečer Caktaš je preskočio početak treninga momčadi, a ostatak je potom odradio odvojeno od ostatka momčad. Ipak u utorak je normalno trenirao s momčadi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 03:26