VRAĆA SE CASILLAS

Modrić protiv Levantea kreće od početka

Ove subote nogometaši Real Madrida igraju utakmicu 30. kola španjolske Primere protiv Levantea na svom Santiago Bernabeuu u podosta izmjenjenom sastavu u odnosu na onaj koji je istrčao protiv Galatasaraya...

Real je u srijedu pred svojim navijačima slavio s uvjerljivih 3-0 u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka protiv turskog sastava, a uzvrat u Istanbulu je već narednog utorka.

Upravo je iz tog razloga (tijesnog rasporeda) trener "kraljevskog kluba" Jose Mourinho odlučio napraviti čak sedam promjena u odnosu na sastav koji je započeo protiv Galatasaraya. Jedna od tih promijena je i naš Luka Modrić, koji će započeti utakmicu umjesto Mesuta Özila.

Preostalih šest novih lica su Alvaro Arbeloa, Pepe, Marcelo, Jose Callejon, Kaka i Gonzalo Higuain. Igrači koji će ostati u udarnoj postavi i za susret protiv Levantea su Diego Lopez (vratar), Sergio Ramos, Xabi Alonso i Cristiano Ronaldo. Ramos i Xabi Alonso nemaju pravo nastupa u Istanbulu zbog "viška" žutih kartona.

Recimo i da će po prvi put nakon više od dva i po mjeseca u konkurenciji za utakmicu Primere biti vratar Iker Casillas, koji se oporavio od loma prsta ruke 23. siječnja u utakmici Kupa kralja protiv Valencije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 07:28