SMIRUJU SE TENZIJE

Nakon 'pranja' Maleš promijenio retoriku: Nedolazak Šimunića moj je osobni poraz

Bolje bi im bilo da se bave ekonomijom, nego da po cijeli dan daju intervjue, rekao je Kerum i stišao Hajdukove salone
 Vladimir Dugandžić / Cropix

Kad je o Hajduku riječ, onda je Kerumova zadnja. S pozicije predstavnika većinskog vlasnika Hajduka Željko Kerum nije se dosad uključivao u medijski rat na liniji Maleš - Mamić, ali je zato u televizijskom nastupu poklopio čelnike splitskog kluba.

- Ljudi koji vode Hajduk previše su u medijima. Svaki dan imaju tri, četiri stranice u novinama. Bolje bi bilo da se bave ekonomijom, marketingom i financijama kluba, nego da po cijeli dan daju intervjue - izjavio je Kerum.

Na te Kerumove riječi u Hajduku su odustali od daljnjih priopćenja i prepucavanja s Mamićem. Predsjednik Hrvoje Maleš ne bi se više javljao u medijima da ga nismo zaskočili pred stadionom.

- A što ću reć, lipo me je Kerum opra - iskreno je rekao Maleš. - Lipo je rekao da šutim i bavim se ekonomijom...

Sad se svi natječu tko će ispasti veći mirotvorac nakon što se preko Hajduka i Dinama razbuktao antagonizam na relaciji Split - Zagreb.

- Jedva čekam dan kad će predsjednik Hajduka na Maksimiru gledati Dinamove utakmice u Ligi prvaka, a predsjednik Dinama na Poljudu utakmice Hajduka u Ligi prvaka jer znam da će to biti kad bude pravde i poštenja u hrvatskom nogometu - ustvrdio je Maleš.

O svemu što je posljednjih dana osvajalo naslovnice, Maleš može samo priznati ono što je jučer učinio.

- Šimunićev nedolazak moj je osobni poraz. Oni su donijeli torbu novca, a mi se nismo mogli boriti s financijski moćnijima. Zbog toga osjećam gorčinu. Jedina nam je satisfakcija što smo Mamiću izbili iz džepa tri milijuna eura - rekao je Maleš.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 11:05