PLES MILIJUNA

PREDSJEDNIK SEVILLE PORUČIO ENGLEZIMA 'Želite Rakitića? Nema problema, cijena je 40 milijuna eura!'

Manchester United i Liverpool željeli bi već u zimskom prijelaznom roku dovesti Rakitića, koji briljira ove sezone, te je četvrti najkorisniji igrač Primere sa 7 golova i 6 asistencija

Predsjednik Seville Jose Castro poručio je Manchester Unitedu i Liverpoolu da ako žele hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića (25) da će morati platiti odštetu od čak 40 milijuna eura, objavio je u petak britanski Daily Express.

"Rakitić ima još godinu i pol dana ugovor sa Sevillom i uvjeren sam da ćemo se dogovoriti o daljnoj suradnji. No, ako se nekome žuri i želi Rakitića odmah, odšteta iznosi 40 milijuna eura i nemamo je namjeru smanjiti", izjavio je Jose Castro.

Manchester United i Liverpool željeli bi već u zimskom prijelaznom roku dovesti Rakitića, koji briljira ove sezone, te je četvrti najkorisniji igrač Primere sa 7 golova i 6 asistencija.

Sevilla ima velikih financijskih problema, pa je ovog ljeta prodala Alvara Negreda i Jesusa Navasa u Manchester City, te Geoffreyja Kondogbiju u Monaco. Za Negreda su dobili 20, a za Navasa 18 milijuna eura, dok su Kondogbiju prodali za 20 miljuna eura.

Rakitić je ovog ljeta postao kapetan Seville, navijači ga obožavaju, a sam priznaje da igra najbolji nogomet u karijeri. U Sevillu je stigao u siječnju 2011., a prije toga igrao je za Basel (2005–2007) i njemački Schalke (2007–2011). Za hrvatsku reprezentaciju je odigrao 59 utakmica i postigao je 9 golova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 18:23