UŽASNA POLUSEZONA

PROSINEČKI OTIŠAO IZ TURSKE 'Otkaz ili ostavka? Nije važno, više nisam mogao izdržati'

'Bilo je lijepih dana, bilo je super, a sad je na kraju ispalo ovako. Vidjet ćemo što će biti dalje'

Robert Prosinečki više nije trener turskog prvoligaša Kayserispora! A više nije niti u Turskoj. Novu godinu dočekao je s obitelji u Zagrebu. Porazgovarali smo sa sada već bivšim trenerom turskog kluba.

- Što kazati? Isto je jesam li ja dao ostavku ili su oni meni dali otkaz, ha, ha, ha... Ma rekao sam u klubu da više ne mogu biti trener, da trebaju naći novog trenera. To vam je to ukratko - kazao je Prosinečki.

Ova polusezona nije bila dobra za Prosinečkog i Kayserispor. U 17 utakmica turskog prvenstva Kayserispor je pobijedio samo dva puta, šest puta odigrao je neodlučeno, a devet puta je izgubio, nalazi se na pretposljednjem, 17. mjestu mjestu na ljestvici. Također je ispao u Kupu od trećeligaša Tokatspora.

- Početkom nove godine treba još dogovoriti detalje raskida ugovora i tu moja turska priča završava.

akon najnovijeg poraza od Fenerbahčea (5:1) u posljednjem ligaškom kolu prije pauze, uslijedio je razlaz.

- Otišao sam zbog mnogo stvari koje su se događale, zbog situacije kakva je sada. To je jednostavno tako u tom poslu, nema tu neke velike filozofije.

Kaže da Kayserisporu ove sezone baš ništa nije išlo po planu.

- Nije nas htjelo, bilo je ozljeda, pa je bilo i malo nesreće. Bilo je i naših pogrešaka, svega pomalo. Ali nema nikakvih problema. Svi mi treneri moramo biti svjesni da je taj posao takav kakav jest. Na sve to realno treba gledati.

O svom boravku u Kayserisporu zaključuje:

- Bio sam u Kayserisporu godinu i tri mjeseca. Bilo je lijepih dana, bilo je super, a sad je na kraju ispalo ovako. Vidjet ćemo što će biti dalje. Nećemo žuriti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 21:37