POKLON ZA 101. ROĐENDAN

Srna dovodi Šahtar u Split: 'Jedva čekam ponovno zaigrati na Poljudu'

Hajduk će 11. veljače na Poljudu ugostiti Šahtar iz Donjecka! Sve je dogovoreno oko dolaska čuvenog ukrajinskog kluba na proslavu 101. rođendana Bijelih, a pomogao je, treba li to napominjati, Darijo Srna. Kapetan reprezentacije i Šahtara nije zaboravio svoj Hajduk, posredovao je te su Bijeli dogovorili izuzetno povoljnu prijateljsku utakmicu. Na Poljud im dolazi osvajač Kupa Uefe iz 2009. godine, i to za posve male novce.

- Da, sve je dogovoreno, veselim se dolasku na moj Poljud i utakmici s Hajdukom. To je moj klub, no ja sam kapetan Šahtara i neću Bijelima popuštati - našalio se Srna.

Hajduk je ponudio Šahtaru tu prijateljsku utakmicu, a dogodilo se da Ukrajincima termin odgovara.

- Najprije smo u Dubaiju, potom od 24. siječnja do 7. veljače u Španjolskoj, nakon toga smo trebali sedam dana biti u Donjecku. Kako se taj poziv Hajduka odnosio na 11. veljače, kada smo slobodni, nije bilo nikakvih problema. Ali nećemo se zadržavati u Splitu. Ujutro na dan utakmice sjest ćemo u zrakoplov, popodne odigrati utakmicu, a poslije nje ćemo se odmah vratiti u Ukrajinu - objasnio nam je Srna.

Otkrio nam je da je trener Mircea Lucescu objeručke prihvatio poziv za prijateljski susret jer jako cijeni hrvatske igrače. Kako i ne bi kad ima Srnu i Dudua!

- Ma, nije s njim bilo nikakvih problema, odmah je rekao da možemo ići što se njega tiče. Isto je kazao i predsjednik Rinat Ahmetov, obojica jako vole Hrvatsku i cijene naše nogometaše. Ništa, vidimo se 11. veljače na Poljudu! - završio je razgovor Srna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 12:23