RADIO S PRVOM MOMČADI

VIDEO: OKUPLJANJE BARCELONE Halilović odradio prvi trening pod vodstvom Luisa Enriquea

U utorak je završio ljetni odmor za igrače Barcelone koji nisu nastupili na Svjetskom prvenstvu. Njima se, kao i članovima Barcelone 'B' među kojima je bio i Alen Halilović, na prvom treningu predstavio novi trener Luis Enrique.

Enrique je u sportskom kompleksu Ciutat Esportiva Joan Gamper na raspolaganju imao desetoricu iz prve momčadi kojih nije bilo u Brazilu. To su Ter Stegen, Masip, Montoya, Bartra, Sergi Roberto, Rafinha, Deulofeu, Afellay, Tello i Bojan. Kako bi trening bio čim produktivniji, pridružio im je Halilovića i još dvanaestoricu igrača iz rezervne momčadi.

Nešto prije osam sati, novi strateg Barcelone na Twitter je stavio fotografiju travnjaka uz natpis: 'Sve je spremno za prvi trening'. Najavio je da će dnevno imati po dva treninga (9.30 i 18.30), a Barcelona prvu pripremnu utakmicu igra u subotu u 22 sata protiv Recreativa.

Na sličan je način jučer s pripremama započeo i Realov trener Carlo Ancelotti. U Valdebebasu je okupio desetoricu koji nisu vidjeli Mundijal (Arbeloa, Nacho, Carvajal, Isco, Illarra, Bale, Morata, Casemiro, López, Jesús) plus 12 igrača iz Real Castille.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 10:00