BIZARAN SLUČAJ

SUPRUGA MINISTRA JE UBIJENA! Na Twitteru je saznala za preljub muža. Par dana kasnije našli su je mrtvu

Par je podigao medijsku prašinu nakon što je supruga provalila u ministrov Twitter profil i objavila niz statusa u kojima ga optužuje za preljub s poznatom pakistanskom novinarkom
 AFP

Sunanda Pushkar, supruga indijskog ministra za razvoj ljudskih resursa Shashija Tharoora koja je jučer pronađena mrtva u hotelu u New Delhiju preminula je nasilnom smrću. Pokazali su to rezultati obdukcije, javlja BBC. Detaljniji rezultati te uzrok smrti bit će objavljeni u naredna dva dana.

Tharoor, koji je sinoć primljen u bolnicu zbog naglog probadanja u prsima, pušten je iz bolnice. U tijeku su pripreme za pogreb njegove supruge.

'MINISTAR TWITTER' U LJUBAVNIM ZAVRZLAMAMA Žena mu hakirala profil i optužila ga da je u ljubavnoj vezi s pakistanskom novinarkom!

Ovaj neobičan slučaj počeo je kao prava ljubavna zavrzlama. Par je podigao medijsku prašinu nakon što je supruga provalila u ministrov Twitter profil i objavila niz statusa u kojima ga optužuje za preljub s poznatom pakistanskom novinarkom. Ministar je tvrdio da mu je netko nepoznat provalio u profil i napisao statuse. Ljutita supruga je, pak, dala nizi kotradiktornih izjava za više indijskih dnevnih novina. Na kraju su zajednički poručili kako ona nije napisala sporne statuse te kako neplaniraju razvod braka.

VIDEO: SUPRUGA INDIJSKOG MINISTRA PRONAĐENA MRTVA Prije toga ga optužila za preljub!

Pakistanska novinarka, koja je zanijekala aferu s ministrom, nakon što je čula za smrt Sunande Pushkar tweetnula je: - Potpuno sam u šoku. To je prestrašno, pretragično da bih mogla išta kazati. Počivaj u miru, Sunanda.

Ministar Tharoor, bivši je UN-ov diplomat. Prethodno je već obavljao ministarsku dužnost, ali je bio prisiljen podnijeti ostavku zbog umješanosti u kladioničarski skandal oko kriket tima. Ponovno je imenovan ministrom za razvoj ljudskih resursa 2012. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:19