TKO TO TAMO LAJE?

Misteriozni zvuk u nedovršenoj kući: ‘Tamo nema nikoga, samo su goli zidovi, što se događa?‘

Objašnjenje slučaja nije ni najmanje paranormalno, ali je svejedno prilično neočekivano

Ilustracija

 Svetlana Zayats/Alamy/Alamy/Profimedia

Bilo je to jako čudno: čuti lajanje kako dopire iz kuće koja se tek gradi i u kojoj nema psa. Doživio je to Mark Gullion koji je gradio kuću za klijenta u Guntersvilleu, u Alabami. Upravo je vlasnika dočekao kako bi ga poveo u obilazak kuće kad je čuo lavež.

- Nije mi bilo jasno odakle zvuk dolazi, jer u prostorijama nije bilo psa. Jedino što smo mogli zaključiti jest da zvuk dolazi iz nekog od zidova. Popeli smo se na tavan i pronašli rupu kroz koju je pas zaista upao između zidova. Nazvali smo lokalno sklonište i oni su odmah došli po njega, izvukli ga i očitali mu čip. Brzo se vratio vlasnicima, koji su ga tražili, jer je nestao prošli tjedan i bili su veoma zabrinuti za njega - napisao je.

Prije nekoliko dana pisali smo o mački koja je jednako tako upala s tavana između zidova i spasili su je vlasnici kuće tako što su izrezali dio zida kako bi životinja mogla izaći vani. Oba ta slučaja govore da bi vlasnici takvih kuća u kojima postoji prostor između zidova trebali zatvoriti sve moguće rupe na tavanu, kako se ovakve situacije ne bi ponavljale.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 02:41