URNEBESNO

Što može prestrašiti njemačkog ovčara i dogu? Jedna malena - igračka!

Snimka je ubrzo nakon objave postala viralna, a do sada je samo na Facebooku pogledana gotovo pet milijuna puta
 Screenshot Facebook

Postoje igračke koje su strašne - ako već ne nama, a onda našim ljubimcima. Sve ono što ne mogu razumjeti, što se čudno i previše samostalno ponaša, plaši ih. Ne možemo ih kriviti - da pokažemo našim pradjedovima robota koji usisava stan ili igračku koja oponaša zvukove, i oni bi se na prvu uznemirili.

Kad je riječ o jednoj takvoj igrački, a radi se o kaktusu koji ‘sluša‘ zvukove iz svoje okoline i reproducira ih, ta je uspjela šokirati psa koji se malo toga boji - njemačkog ovčara. Ta je pasmina poznata kao prilično neustrašiva. Osim ovčara, uplašila je ona i njegovog prijatelja, dogu, koja je također zbunjeno, prestrašeno i usplahireno promatrala to čudno ‘stvorenje‘ koje proizvodi zvukove.

Snimka ovog simpatičnog dvojca ubrzo je postala viralna. Samo na Facebooku je pogledana gotovo pet milijuna puta i nasmijala je brojne svoje gledatelje.Jedna je žena napisala kako će i sama, zbog ove snimke, nabaviti istu igračku kako bi vidjela reakciju svojih pasa i mačke. Uvjerena je da će se psi prestrašiti, ali da će mačka srušiti ‘kaktus‘ na pod i odšteti svojim putem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 02:24