OPTUŽEN DINO KULIŠEK NA SUDU

BEZ IKAKVIH EMOCIJA Krvnik iz Dramlja izmasakrirao je znanca s više od 30 uboda nožem

Napao je i djevojku ubijenog, ali preživjela je jer se nakon prvih uboda pravila mrtva
Rijeka, 150714.Privodjenje Dina Kuliseka na ispitivanje drzavnom odvjetniku. Dino Kulisek osumnjicen je za ubojstvo Ivana Jagodica i tesko ranjavanje Meriem Demo u Crikvenici.Foto: Tea Cimas / CROPIX
 Tea Cimas / CROPIX

Županijski sud u Rijeci potvrdio je na sjednici optužnog vijeća optužnicu protiv 22-godišnjeg Dine Kulišeka iz Dramlja koji je prošlog ljeta u Crikvenici ubio Ivana Jagodića.

Potom je Kulišek teško ranio i njegovu 19-godišnju djevojku Meriem Demo. Prema optužnici za teško ubojstvo i pokušaj ubojstva, Kulišeka se tereti da je 13. srpnja 2014. u popodnevnim satima u stanu i na vanjskom hodniku zgrade u kojoj je živio Jagodić, s ciljem da ga ubije, žrtvu nožem izbo više od 30 puta.

Jagodić je od silnih uboda iskrvario na mjestu događaja. Budući da je u stanu zatekao 19-godišnju Meriem Demo, koja ga je vidjela kako ubada njenog dečka, Kulišek je krenuo prema njoj s namjerom da je ubije kako ga ne bi prijavila policajcima. I nju je više puta ubo nožem posvuda po tijelu, a nastavio ju je ubadati i nakon što se ona u strahu za vlastiti život pravila mrtvom.

Život joj je, srećom, spašen hitnom medicinskom intervencijom. Kulišek je uhićen nakon bijega s mjesta događaja i tuširanja u poznanikovu stanu. Crikveničkim je policajcima otprije bio poznat zbog kaznenih djela iz domene zloporabe opojnih droga. Početak suđenja dramaljskom krvniku još nije zakazan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 17:21