PRIJETIO JOJ SMRĆU

BRUTALNO SILOVAO SUPRUGU, MAJKU 11 DJECE PA IZNIO GNJUSNU OBRANU 'Nisam je želio silovati, ali ona ili samo gleda serije ili je boli glava'

Tijekom istrage Ramiz Ž. je rekao da se ne sjeća konkretnoga datuma te da i njega njegova supruga seksualno napada. Tužiteljstvo mu nije povjerovalo pa ga očekuje suđenje zbog spolnoga odnosa bez pristanka i uz prijetnje 
Ilustracija
 Danijel Soldo / CROPIX

Ramiz Ž. zvani Ramo (58), otac šestero djece, optužen je da je nevjenčanu partnericu M. I., majku jedanaestero djece, silovao, a potom i da joj je prijetio, s ciljem da je zaplaši “da će je ubiti k’o kera ako okrene broj policije!”

Optužnica ga tereti da se u večernjim satima 19. siječnja u kući u vinkovačkom kraju Ramiz Ž. žestoko posvađao s partnericom. Ugledavši je kako leži potrbuške na krevetu bez gaćica, Ramiz je nasrnuo na ženu i iako mu je ona govorila da se makne, da spava i da ne želi intiman odnos, tužiteljstvo smatra da je Ramiz bez njezina pristanka izvršio spolni odnos. Desetak dana kasnije Ramiz joj je nakon opetovane svađe zaprijetio i smrću.

Loše sjećanje

- Ma kakav seks mimo njezine volje?! Ništa od toga nije točno. Moja žena i ja se volimo, ali, vjerujte mi, svaki mjesec je sve gore i gore! Kako? Jer nju boli glava, pa ima menstruaciju dva puta mjesečno... I onda se ja samo sklonim. Deset godina živimo skupa i imamo troje malodobne djece o kojima brižno skrbimo. Spavam u dječjoj sobi, a koliko ona voli lagati, pa to je čudo Božje! Jedno te isto ona nije u stanju dva puta ponoviti. Tog datuma 19. siječnja koji mi spominjete, ne sjećam se. Ali kad mi dođe do intime, ona neće jer joj nije dobro. Uvijek joj nešto smeta, ili serija nije završila... I znajte, ona i mene seksualno napada. Mi tako funkcioniramo. Uostalom, ona ima 11 djece s dva muža i čista je laž da sam joj prijetio. Između nas je samo ljubav i ne bih joj nikada naudio - pravdao se u prostorijama vukovarskog tužiteljstva optuženi Ramiz Ž.

Ljubomora

Njegova družica, međutim, tvrdi suprotno, a u njezinu priču povjerovalo je i Državno odvjetništvo. Priznala je, pak, da je tijekom zajedničkog suživota koji je prekinut u ožujku ove godine, cijela obitelj živjela od Ramizove mirovine, dječjeg doplatka i zajedničkog rada.

- On je jako ljubomoran. I stalno traži spolne odnose. A kad sam ga odbila onog dana u siječnju, ucjenjivao me da će me odjaviti s njegove adrese ako ne pristane. I stalno mi je prijetio da će me zaklati k’o kera - opisala je Ramizova partnerica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 13:55