KOBNA ŠETNJA

DETALJI UŽASA Kako je brat člana našeg popularnog benda brutalno izboden nožem: 'Ljudi, molim vas pomoć, tip koji ga je izbo je mršav i tetoviran...'

 
 Facebook

Pulska četvrt Šijana u srijedu kasno navečer pretvorila se u četvrt iz horora. Naime, Davida Zupanca (36), brata bubnjara poznatog istarskog benda The Night Express, koji je bio u šetnji ulicom, pokraj parka napao je i izbo nožem drugi muškarac.

Prema nekim navodima, napadač je bio mršav i tetoviran te je šetao psa, bijelog labradora. Nakon što je Davidu nanio teške ozljede, zbog kojih je ovaj zadržan u pulskoj Općoj bolnici, pobjegao je, ali ga je policija brzo uhitila i nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje.

David Zupanc je nakon napada pao na tlo te su nakon nekoliko trenutaka stigli prolaznici i pozvali hitnu pomoć i policiju.

"Policija je u srijedu u 22.55 sati zaprimila dojavu da je u Koparskoj ulici u Puli, 36-godišnji hrvatski državljanin uboden nožem. Ozlijeđeni muškarac vozilom hitne pomoći prevezen je u Opću bolnicu gdje je zbog teških ozljeda zadržan na liječenju. Policijski službenici su na mjestu događaja obavili očevid", kazali su iz Policijske uprave istarske.

Loris Zupanc je, netom nakon događaja, oko ponoći, na svom Facebook profilu molio za pomoć u pronalasku počinitelja:

"Ljudi, molim vas pomoć. Prije pola sata brat mi je izboden nožem u Šijani! U parku između broja Koparske ulice 50 i 60. Tip koji ga je izbo imao je sa sobom bijelog labradora. Navodno mršav i tetoviran! Molim vas ako je netko nešto vidio javite mi." No, do jutra je policija uhitila osumnjičenog.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 00:58