BRZI I ŽESTOKI

FOTO: FILMSKA POTJERA NA ULICAMA ŠIBENIKA Bježao policiji pa se zabio u policijski auto

 Facebook

Velika potjera policijskim automobilima za pijanim vozačem koji nije htio stati, odvijala se rano jutros po šibenskim ulicama i uposlila veliki broj policajaca, javlja Šibenik.in .

Šibenčanin star 31 godinu kojeg su hvatali, uhićen je, bio je pijan i zadržan je u policiji.

Baš kao u hollywoodskim filmovima, policijsko vozilo krenulo je za Audijem sive boje negdje u širem centru Šibenika, a kako vozač nije htio stati, podignute su na noge i druge policijske ophodnje. Lovili su ga šibenskim ulicama i negdje oko 5 sati ujutro, uspjeli mu na Meterizama napraviti zasjedu. Kako vidimo na fotografiji koju je snimila jedna Šibenčanka, a koja se munjevito proširila po društvenim mrežama, u potjeri i zasjedi sudjelovalo je nekoliko policijskih auta, a službeni karavan mu je prepriječio put pa se Audi šibenskih tablica u njega zabio. Nitko u sudaru nije ozlijeđen, napravljena je tek manja materijalna šteta.

Šibenčanin star 31 godinu, koji je vozio auto u bijegu, smješten je na triježnjenje u prostorije policijske postaje gdje će ga kriminalistički obraditi i adekvatno ga kazneno prijaviti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 13:37