STRAVA KOD VARAŽDINA

FOTO: KRVOPROLIĆE U KAFIĆU Poznanika upucao u glavu zbog oštećenog auta, pa nastavio piti

Mještani Tuhovca ističu da im je ubojica poznat kao čovjek zloćudne naravi sklon agresivnim i nasilnim ispadima
 Željko Hajdinjak / Cropix

VARAŽDIN - Stravično ubojstvo dogodilo se u utorak navečer u mjestu Tuhovec kraj Varaždinskih Toplica. Muškarac (43) je u lokalnom kafiću pucao pištoljem u svog poznanika (31) koji je na mjestu preminuo. Nakon što je upucao svoju žrtvu u glavu, pričaju šokirani očevici, ubojica je mirno nastavio ispijati svoje piće do dolaska policije.

STRAVA KOD VARAŽDINSKIH TOPLICA Ubio muškarca u kafiću

Dvojica muškaraca, koji inače dolaze iz različitih mjesta u okolici Varaždinskih Toplica, poznavali su se i u utorak navečer su očito dogovorili susret u lokalnom kafiću u mjestu Tuhovec. Sjedili su jedan nasuprot drugome za stolom koji se nalazi odvojen od šanka u posebnoj prostoriji i razgovarali. Gosti u kafiću nisu ni primjetili da se nešto čudno događa kada su u jednom trenutku čuli pucanj iz pištolja. Nakon što je svom poznaniku (31) pucao u glavu i ubio ga, ubojica (43) je nastavio mirno i bez riječi sjediti na svom stolcu. Kad je policija stigla na mjesto događaja, mirno se predao.

Mještani Tuhovca ističu da im je ubojica poznat kao čovjek zloćudne naravi sklon agresivnim i nasilnim ispadima. Motiv ubojstva još nije poznat no priča se da je ubijeni muškarac svom ubojici bio dužan novac. Dug je navodno nastao zbog oštećenja na automobilu u vlasništvu ubojice koji je za to oštećenje optuživao muškarca kojeg je na kraju i ubio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 00:46