KRVAVO JUTRO

FOTO, POGINULE TRI DJEVOJKE Za stravičnu nesreću u Buzinu kriv je vozač Renault Meganea

Poginule su Monika L. (22) i Sebiha A. N. (31) iz Karlovca te Moldavka Aliona C. (24) iz Ozlja
 Srđan Vrančić / CROPIX

ZAGREB - Zagrebačka policija utvrdila je okolnosti stravične nesreće u Novom Zagrebu u kojoj su jučer oko 5.36 poginule tri djevojke - Monika L. (22) i Sebiha A. N. (31) iz Karlovca te Moldavka Aliona C. (24) iz Ozlja.

Renault Megane karlovačkih registracija kretao se Avenijom Većeslava Holjevca u smjeru juga, a pri skretanju ulijevo na njega je naletio Seat Leon zagrebačkih oznaka.

Očevidom je utvrđeno da je vozač Renaulta Pavel L. vozaču Seata F. P. (23) oduzeo prednost, odnosno nije ga propustio da prođe prije nego što je skrenuo ulijevo. No odgovornost za nesreću snosit će i vozač Seata koji je u trenutku nesreće u krvi imao 1,05 promila alkohola.

Sve tri djevojke koje su izgubile život u rano novogodišnje jutro bile su u Meganeu, a vozač Meganea i smrtno stradala Moldavka živjeli su u izvanbračnoj zajednici.

U nesreći je teško ozlijeđena i putnica iz Seata kojoj je liječnička pomoć pružena u KB-u Sestre milosrdnice, a liječničku pomoć zatražila su i oba vozača. Njima su utvrđene lakše ozljede.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 15:23