IZVIJESTILA POLICIJA

Jedna osoba poginula, dvije ozlijeđene u prometnoj nesreći kod Zaprešića

Nesreća se dogodila oko 16,35 sati na nadvožnjaku državne ceste D1, na zaprešićkom području

policija ilustracija

 PUZ

U prometnoj nesreći na D1 na području Zaprešića u subotu predvečer, smrtno je stradao 56-godišnjak, a dvije su osobe ozlijeđene i prevezene u Opću bolnicu Zabok, izvijestila je u nedjelju Policijska uprava zagrebačka o detaljima višesatnog očevida koji je trajao do iza 23 sata.

Nesreća se dogodila oko 16,35 sati na nadvožnjaku državne ceste D1, na zaprešićkom području gdje je 56-godišnji vozač osobnog automobila Renault, zagrebačkih registracija, iz za sada nepoznatog razloga, moguće zdravstvenog, a što će se naknadno utvrditi, prešao na suprotnu kolničku traku. Pri tom je Renault naletio na osobni automobil riječkih registracija Saab, koji je vozio 54-godišnjak, a kao suvozačica u automobilu je bila 50-godišnjakinja, priopćeno je iz zagrebačke PU.

Zbog slabije vidljivosti na prometnici, na vozila Renault i Saab koja su sudjelovala u prometnoj nesreći, naletio je 34-godišnji vozač osobnog automobila sisačkih registracija.

U prometnoj nesreći poginuo je 56-godišnji vozao Renaulta. Liječnička pomoć 54-godišnjem vozaču Saaba i 50-godišnjakinji pružena je u Općoj bolnici Zabok, gdje je utvrđeno da je 54-godišnjak teško ozlijeđen, dok je suvozačica zadobila lakše ozljede.

Zbog provođenja očevida promet na tom dijelu D1 bio je obustavljen od 17,20 do 23,10 sati te se odvijao obilaznim pravcima, naveli su iz PU zagrebačke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 19:16